Редактор: e-mail: Кадър бТВИскрен Веселинов от ВМРО обясни колко мандата допълнително ще

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВИскрен Веселинов от ВМРО обясни колко мандата допълнително ще
Коментари Харесай

Веселинов: Акцията с фесове беше шаш, тъй като в Шуото на Слави са силни в шашовете

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Искрен Веселинов от Вътрешна македонска революционна организация изясни какъв брой мандата в допълнение ще вземе Движение за права и свободи, в случай че има безграничен предел на секции за гласоподаване и разяснява акцията с фесове през днешния ден против водачи на " ИТН ". 

При състояние, че има безграничен брой секции Движение за права и свободи ще вземе най-малко 10 мандата в допълнение. Ако се одобряват безумните оферти за гласоподаване по пощата, където контролът става нулев, мандатите ще са много повече. Защото ние даже нямаме точна информация какъв брой са живите изселници, няма спънка турската страна да провежда приемане и подаване, надлежно на писма от мъртъвци. Цифрата може да нарасне до 300 хиляди. Това са 30 мандата и още една парламентарна група на Движение за права и свободи. 10 мандата са 120 000 гласа, 30 мандата са 300 хиляди, сподели Веселинов в " Лице в лице " по бТВ.

Акцията с фесове беше шаш на нашата младежка организация, тъй като в " Шоуто на Слави " са мощни в шашовете. В това отношение нашата младежка организация реши да покаже на дело какъв е този прийом и по какъв начин се употребява. Показахме напълно съществено, че в България има патриоти, които няма да мълчат пред нещо, което несъмнено оценяваме като изменничество на националния интерес, добави Искрен Веселинов.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР